Korte gids sex op een openbare plaats

March 9, 2022
0 Comments

Sexing Sex met buitenstaanders – een van de helderste seksuele fantasieën voor zowel mannen als vrouwen. Het verschil is dat in de mannelijke fantasie, buitenlandse mensen kijken, dat wil zeggen, ze begrijpen wat er gebeurt, en in het vrouwelijke alles is in het geheim.

Mannen in fantasie over seks in een openbare plaats prikkelt de demonstratie van zijn eigen dominantie als een man – hij toont zijn seksuele onmerkbaarheid. Vrouwen zijn het vermogen om iets te doen “obscene” voor iedereen, maar tegelijkertijd, zodat dit niet zichtbaar is. Zo’n “kleine pittige mysterie”.

Zoals de oefeningen laat zien, mensen die constant seks in een openbare plaats oefenen, niet zo’n groot percentage – van degenen die een dergelijke ervaring constant tegen hem hebben gehad, terugkeren ongeveer

10%. Waarom het gebeurt?

Fantasie over openbare seks blijkt vaak gewoon pornofilms te worden opgelegd. Op zoek naar een verscheidenheid in seks worden mensen niet behandeld voor experimenten in hun slaapkamer, maar verder. Dat is gewoon bij het.

Trouwens, onlangs in de loop van het concept van “Dogging” is seksessies op openbare plaatsen. Verplichte achtervolgingsconditie – Beschikbaarheid van getuigen. Maar Dogging is de extreme mate van fenomeen, gecommuniceerd aan de apogee.

Leave a Comment