Signalen voor onmiddellijke stopzetting van correspondentie.

March 4, 2022
0 Comments

Er zijn signalen, in relaties met een buitenlander die een reden zijn voor onmiddellijke stopzetting van correspondentie. Als u een van deze signalen in uw relatie hebt gevonden, dan in 99.9% van de gevallen hebben deze relaties niet de toekomst en brengen u, in gevolgen, alleen pijn en teleurstelling.

een. Het allereerste teken dat u te maken hebt met een niet-waardig persoon, zijn directe of verborgen beledigingen op uw adres.

Als de kandidaat door welke manieren wordt beledigd om u te beledigen om te vernederen, voelt zich niet in zijn bord, dan is dit een signaal aan de onmiddellijke stopzetting van een contact met deze persoon, ongeacht hoe hard u bent.

Natuurlijk, in de eerste fase van relaties, zal een man worden gemaskeerd onder een fatsoenspersoon. Maar tekenen van dit soort mensen kunt u zelfs aan het begin vangen.

Let op: hoe deze persoon reageert over andere mensen zoals deze man heeft betrekking op mensen.

Als er in zijn stem een ​​arrogantie is en alles in zijn eigen woorden, geeft een man om te begrijpen hoe je het geluk hebt dat je bij hem bent, dan zijn dit de eerste tekenen van dit soort mensen. doe voorzichtig.

Denk eraan, hoe langer je deze relaties zult voortzetten, hoe meer pijn ze je zullen brengen. Onder westerse mannen zijn er ook veel wrede rijden op hun vrouwen. Morele misvorming heeft geen nationaliteit.

2. Het volgende teken is dat een man je aandacht niet waardig is – dit zijn permanente beloften die komen die nooit zijn vervuld, en, constant in verschillende, volledig ongebruikelijke redenen. Tot fictieve ongevallen, plotselinge ziekten van kinderen en eventuele andere problemen.

Een typisch excuus in een dergelijke situatie is een plotseling ongeluk. Een ander typisch excuus is een plotselinge moeilijkheid op het werk, dat niet zonder kan worden opgelost.

In dit geval, in de meeste gevallen, zegt een man tegen je dat als je een paar maanden geleden ontmoette, hij letterlijk naar je toe zou komen in een periode van enkele weken, goed, en nu is het onmogelijk, maar wacht alsjeblieft.

De periode die u moet wachten, neemt meestal toe in het relatieproces.

Trouwens, deze kandidaat zal waarschijnlijk komen, maar het percentage dat je relatie de toekomst heeft, is erg laag, want van de allereerste beginnende relaties zijn gebouwd op leugens en op manipulatie.

3. Of kiest een andere gedragslijn. Je geeft geen directe beloften om te komen, onder het voorwendsel van wat je moet leren.

In dit geval praat er een man erover direct of op al uw vragen over de datum van uw persoonlijke bijeenkomst zijn er alleen onduidelijke mutaties over werk op het werk, een zieke tante, de onmogelijkheid om een ​​vakantie te nemen. Jij, wachtend op het weer door de zee, verlies gewoon je kostbare tijd.

Een man speelt een relatie met jou. Hij heeft geen serieuze intenties.

De uitkomst van deze situatie is meestal de voortzetting van de correspondentie in de komende paar maanden en het mysterieuze verdwijning van een man op het moment dat je er niet op wacht.

Alleen alsjeblieft maak je geen zorgen, denk niet na zijn plotseling verdwijning, dat er iets vreselijks is gebeurd dat hij, de armen, ergens bewusteloos ligt. Wees zeker: alles is goed met hem. Hij zou nooit naar je toe komen. Hij had gewoon iemand nodig om te huilen op vrije tijd of voor spirituele communicatie.

Het grote percentage mannen dat correspondentie door het internet met Russische vrouwen geleidt, komt niet naar Rusland. Voor hen is het gewoon een spel.

Volgens statistieken komt slechts één van de 10 mannen die in een serieuze correspondentie is, naar Rusland voor een persoonlijke ontmoeting met een vrouw.

4. De volgende functie is 100% rood licht voor u.

Als vanuit de eerste letters een man je in slaap valt door complimenten. Permanente zinnen “I Love You”, “Jij bent de mooiste vrouw in de wereld”. “Ik heb nog nooit zo geliefd geweest voordat je bent”. “Ik heb al mijn leven naar jullie gezocht” ..

Ten eerste, voor een persoon die echt van je houdt, laat je je er niet zo gemakkelijk over informeren, ten tweede, zoals je echt kunt houden van een persoon na het delen van een paar letters?

Een man van dit type spreekt meestal laag, Lange Voice. Standaard stem van een korte uitgehongerde minnaar van vrouwen. En hij geeft je constant om te begrijpen hoe je het geluk hebt en dat je het nooit beter zou vinden. Dit is een duidelijk rood licht. Denk niet eens. Gezaagd vlucht van zo’n persoon, anders zal hij veel pijn in je leven brengen.

Typisch scenario van dit verhaal: aan het begin van zijn hoofdtaak om verliefd op u te worden, draait u uw hoofd en instilleert het vertrouwen in u, wat is hij precies die prins op een wit paard, dat u hebt gewacht op al mijn leven. Vervolgens, als je ervan houdt, of, meer juist, zal hij je heel erg

beginnen, je zult geen complimenten meer horen, zoals een goed woord. Jij voor hem om het pand te worden, wat hij, wanneer hij wil gooien wanneer hij wil verhogen. Je bent geleidelijk in het zal teleurgesteld zijn, maar in deze tijd zal hij al veel zenuwen hebben.

vijf. Ook is het signaal tot 100% breuk van de relatie om de man te beheersen. Zo’n man, na een tijdje correspondentie, begint je te beheersen en te bevelen. Hij besluit praktisch wat je moet doen en wat niet.

Het is een heel slecht teken. De mens is duidelijk erg onaangenaam en zwaar voor communicatie. Ren uit dergelijke relaties, zelfs niet rondkijken. En onthoud dat wat je nu ziet is precies de top van de ijsberg.

6. Een ander expliciet signaal aan de breuk is tekenen van sommige seksuele afwijkingen. Hier heel voorzichtig zijn. Je zult je er niet rechtstreeks over vertellen. Vooral in de eerste letters en telefoongesprekken. Maar als je hem laat zeggen dat hij geïnteresseerd is, dan kun je na een paar weken vangen met wie je moet omgaan.

Alles zal beginnen met een kleine. En zal zo ver groeien als deze persoon is ervan overtuigd dat je niet uit de horizon verdwijnt zodra je begrijpt wat het geval is.

In elk geval is communicatie met deze persoon gevaarlijk voor u. Als het alleen geïnteresseerd is in je seksualiteit en de kleur van je ondergoed, geloof me dan, het is nog maar het begin.

Trouwens, op het verhaal dat iemand je beledigde, zal hij altijd het opgeslagen “sorry” beantwoorden en snel het gespreksonderwerp in zijn favoriete bed of niets zal vertalen. Zo iemand is niet geïnteresseerd in jou, als een persoon, hij leeft nog, of niet.

7. Er zijn mannen die naar Rusland gaan omdat ze geloven dat het huwelijk in een Russische vrouw een zeer winstgevende deal is. Zo’n man is op zoek naar een Russische toegewijde werknemer om er alle huishoudens op te hangen, en misschien financieel. En het belangrijkste, het was op com. Zo’n man begrijpt dat in zijn omgeving niemand zelfs in zijn kant kijkt, en hij wil relaties.

Waarden voor zo’n persoon verdienen geld, seks, positie in de samenleving, materieel eigendom. Dit zijn meestal mannen met extreem vile karakter.

Je bedoelt niets voor hem. Prijs Uw voor het hangt af van de investeringen die hij in u zal doen. Hoe meer investeringen, hoe meer hij voor u zal blijven. Dit type mannen wordt vaak gevonden tussen westerse grooms.

Het breken van relaties met zo’n persoon is erg moeilijk. Vooral als hij wat geld in jou heeft gedaan. Betekenis geschenken, restaurants of zelfs kleine materiële hulp. Deze typen zijn meestal erg dom. Overweeg elke cent, in de letterlijke zin van het woord.

Onthoud dat in de eerste fase van de relatie zo’n persoon zeer moeilijk is. Tekenen verschijnen later, na 1-2 maanden.

8. En laatste, wees zeer attent op hoe een man over je familie en kinderen praat. Als u de manifestatie van gebrek aan respect voor uw gezin of vreemde interesse bij kinderen betrapt, dan is dit onvoorwaardelijk rood licht.

Voor veel vrouwen lijken deze signalen bekend, maar de gedachte om bang te zijn en de beste oplossing lijkt te worden opgeslagen door.

Maar dit is niet de beste, maar het ergste van wat je nu kunt doen voor jezelf en je toekomst.

Je moet deze relaties vóór zonsondergang vandaag beëindigen.

Leave a Comment